♥ Dreamschool - En skolblogg

Direktlänk till inlägg 20 augusti 2013

♡ 6 tips till ett coolare rum att plugga i

Av Sam Vellon - 20 augusti 2013 00:00

6 tips till ett coolare rum att plugga i!

Håll ordning på saker och ting
Ordning och reda kan få ett litet rum att verka mycket större än det egentligen är. Skaffa gärna förvaringsboxar i olika storlekar. I dem kan du förvara allt från dina Julia-tidningar till smink och skolsaker så att du slipper ha dem liggandes i en hög.
Tips: Enfärgade och tråkiga lådor kan dekoreras! Måla dem i en rolig färg, eller klipp ut bilder du gillar och klistra på. Endast fantasin sätter gränserna!
 
 
Dekorera med smycken

Har du någon gång tänkt på hur fint smycken skulle kunna göra sig på väggen? Färgglada smycken kan definitivt ge en tråkig vägg lite attityd. Dessutom blir det mycket lättare att hålla reda på vad du har! Häng upp allt från långa halsband till örhängen och hårband. Både snyggt och praktiskt!
Tips: Om du inte vill ha massor av spik i väggen går det lika bra att hänga upp allt på en klädhängare, eller kanske på ett snöre som du spänner upp mellan två häftstift.

 


Gör ett eget collage
De flesta har väl hört talas om inspirations-väggar, där man klistrar upp bilder, utklipp och citat - ja, allt man finner inspirerande egentligen. Du kan självklart också göra collage av saker som är viktiga för dig, eller som du helt enkelt tycker är fina. Julia-affischer? Autografer? Gamla biobiljetter?
Tips: Var försiktig när du sätter upp bilderna så att varken de eller väggen tar skadMåla om
Är man verkligen trött på sitt rum krävs det ofta inte allt för stora förändringar. Man kan ju inte köpa helt nya möbler varje år, men kanske kan du förändra något med det du redan har? Måla en mörk byrå ljus? Måla en vägg i en glad färg, eller sätta upp en tapet? Be dina föräldrar snällt om att få göra några små ändringar.

Tips: Tänk på att ljusa färger ger intrycket av ett större rum. Därför är det klokt att måla väggarna ljusa, och hellre ge små möbler och föremål mycket färg.


 

Gå på loppis
Vill du ha förändring utan att göra av med hela din besparing är det klokt att besöka en loppis när du har möjlighet! Där har du chansen att göra riktiga fynd. Kanske hittar du ett litet nattduksbord att måla knallgult? En spegel som du kan spraya i guldfärg? Gamla ramar du kan smycka dina favoritbilder med och hänga på väggen?

Tips: Köp inte trasiga saker på loppis. Satsa hellre på saker som du kan fixa på andra sätt!

 
 

Tänk på höjden
Få hjälp av dina föräldrar att skruva upp hyllor om du har ett litet rum. Med lite golvplats är det praktiskt att utnyttja väggens lediga utrymme. Och vem har sagt att hyllor bara är för böcker? Där kan du förvara allt möjligt, både praktiska saker och dekorativa.

Tips: Har du ett par supersnygga skor du nästan aldrig använder, eller en väska du tycker är riktigt häftig? Sätt dem på en hylla som dekoration.

 
Vad gör du för att piffa upp ditt rum när du tröttnar på det? Har du några tips att dela med dig av?
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Allt textkälla
 
ANNONS
 
felicia

felicia

20 augusti 2013 12:49

sv: åh vad nice

http://efji.se

 
nicole

nicole

20 augusti 2013 13:35

Jag brukar alltid köpa nya kuddar och nya lakan för att piffa upp extra!

http://www.nich.blo.gg

Sam Vellon

20 augusti 2013 13:39

Du har säkert en mysig rum att vara i :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sam Vellon - 14 oktober 2013 17:54


Av Sam Vellon - 1 oktober 2013 20:30

1. Vad tänker på just nu? Svar: Uhh.. Vad det blir för väder imon, haha?   2. Spelar du i någon sport?Svar: Inte just nu! Men tänker börja med boxning så småningom.3. Sminkar du dig? Svar: Nej! Använder ibland eyeliner och mascara. jag använ...

Av Sam Vellon - 28 september 2013 20:02


Av Sam Vellon - 28 september 2013 09:15

     ♥  Ta ut stödord Det blir lättare för dig att ta ut några ord från din bok och skriva ner det i en tom sida av en annan skrivbok. Det får dig att komma ihåg texten mycket lättare!     ♥  Sammafatta några meningar Om...

Av Sam Vellon - 27 september 2013 11:15

      Andy är en helt normal 12-årig pojke som inte vill bli slagen eller utsatt för mobbning. Skolans populäraste lärare Mr. Simon parar ihop Andy med Stanley, mer känd som Big G. Det röda håret och de utstående öronen har gjort Big G utst...

 

PS: Tack alla som fortfarande kollar in min blogg..
♥♥ Välkomna till min blogg ♥♥

Välkommen till din nya favorit skolblogg, Dreamschool. I min blogg kommer ni få att läsa en del skoltips, inspiration, en massa pepp, lite om min vardag och en hel del olika tips.

 

Namn: Sam Vellon ( Samira )

Ålder: 13 år ( 6 mars 2000 )

Bor: Göteborg

 

En Blogg Om Hur Du Överlever Skolan Så Enkelt Så Möjligt!

13 besvarade frågor
Follow on Bloglovin

♥ Senaste inläggen

♥ Kategorier

Hintergrundinformationen Direkt vom Profi modify every file Andere Auswege suchen: 2013
Chrome - Link SelectSkaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se